ŽENE U MREŽI – “UHVATITI SE ILI NE”

Centar za poduzetnišvo Osijek organizirao je panel diskusija na temu Žene u mreži- uhvatit se ili ne.
Žene u mreži je naziv projekta koji ima za cilj ohrabriti i osnažiti žene na ulazak u svijet poduzetništva, podrškom i edukacijama.
U panel raspravi sudjelovale su vlasnica tvrtke Interijer Studio Karizma i EU ambasadorica ženskog poduzetništva Republike Hrvatske Natalija Pekić, vlasnica tvrtke Maša iz Dalja koja se bavi proizvodnjom šarene tjestenine od prirodnih i eko sastojaka Slađana Savadinović, motivacijska trenerica, savjetnica i praktičarka Neurolingvističkog programiranja te vlasnica tvrtke Lotusmedia Mara Majstorović, nekadašnja vlasnica prve agencije za odnose s javnošću na slavonskom području Simfonija, a sadašnja projekt menadžerica Udruge Breza Kristina Babić, vlasnica privatne Ustanove za zdravstvenu njegu Jadranka Plužarić i programska koordinatorica Udruženja Baranja i članica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Osječko-baranjske županije dr.sc. Sunčica Oberman Peterka.
Nakon panela, predavanje “Ona do trona” održao je i motivacijski govornik Darko Mirković.
Panelu i predavanju je prisustvovala i polaznica stručnog osposobljavanja ARIOS-a, Kristina Mucić, kako bi upoznala naše buduće i sadašnje klijente s brojem žena u poduzetništvu na našem području i u RH i kako bi u okviru svojih mogućnosti potaknula žene u poduzetništvo.

NOVOSTI