Ususret Strukturnim fondovima Europske unije

Poštovani članovi Hrvatske udruge poslodavaca, Ministarstvo poduzetništva i obrta pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske organizira XVII. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu, koje se i ove godine događa u Toplicama Sv. Martin na Muri, od 9. do 11. svibnja 2013. godine.

Ovogodišnje savjetovanje organizira se na temu: „Ususret Strukturnim fondovima Europske unije“ i predstavlja jednu od aktivnosti kojom se namjerava stvoriti poticajno okruženje za razvoj poduzetništva i obrtništva te gospodarstva u cjelini.

Savjetovanje je namijenjeno poduzetnicima, jedinicama lokalne i regionalne samouprave, Vladi RH kao i svim institucijama, agencijama i strukovnim udrugama jer je prilika za razmjenu iskustava, dobre prakse kao i za raspravu o aktualnim gospodarskim problemima. Savjetovanje je podijeljeno u dva dana i velikim dijelom je posvećeno aktualnim temama vezanim uz perspektive financiranja poduzetničkih projekata iz fondova Europske unije.

U okviru tribine „Pitajte Vladu“, sudionici će imati priliku iznijeti Vladi RH svoje sugestije, prijedloge te upite vezano uz trenutne gospodarske aktualnosti. Svoja iskustva u pripremi i prijavi projekata za financiranje iz fondova Europske unije, kao primjere dobre prakse, prezentirati će poduzetnici koji su koristili IPA IIIC Sheme bespovratnih sredstava „Potpora jačanju konkurentnosti hrvatskog malog i srednjeg poduzetništva“ a biti će najavljene i nove mogućnosti financiranja. Prijavu za dolazak na navedeno događanje molimo vas da napravite na donjim stranicama, a na kojima ćete imati mogućnost odabira sudjelovanja bez smještaja u hotelu ili mogućnost odabira smještaja u dva različita hotela, kao i cijenama.

Agenda 2013

http://nasa.minpo.hr/default.aspx?id=167

NOVOSTI