U VELIKOJ VIJEĆNICI GRADA BELIŠĆA ODRŽANA JE DRUGA PO REDU RADIONICA „RAČUNOVODSTVO ZA POČETNIKE“

13. lipnja 2019. godine u Velikoj vijećnici grada Belišća organizirana je radionica na temu: „Računovodstvo za početnike“.

U organizaciji Lokalne razvojne agencije grada Belišća, uz projektne partnere: Grad Belišće, Općine Bizovac, tvrtke Kombel d.o.o. održana je druga po redu radionica pod nazivom „Računovodstvo za početnike“, u sklopu projekta Slavonski „New Deal“ – prekvalifikacijom i edukacijom u agraru do samozapošljavanja koji se financira iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“
Radionicu pod nazivom „Računovodstvo za početnike“ održala je Aleksandra Kušić, vlasnica tvrtke za savjetovanje i računovodstvo „Benalex“.
Radionicu pod nazivom „Kako izradili poslovni plan“ održala Stela Berečić Brezovec, projekt menadžer, Lokalna razvojna agencija Grada Belišća, gdje je bio objašnjen svaki korak u izradi poslovnog plana, a osobito je naglasak bio na tablicama koje se odnose na prihode i rashode, što ujedno predstavlja najviše nejasnoća u izradi istog.
Na radionici je u ime Arios d.o.o. nazočio Matko Šestanj.

NOVOSTI