STRUČNA PRAKSA U ARIOS d.o.o.

U Arios d.o.o. trenutno dobrovoljnu stručnu praksu preko ERASMUS+ programa razmjene studenata odrađuje student David Đurović koji studira na danskom Fakultetu VIA University college. Trenutno završava studij i piše diplomski rad sa temom “Digitalizacija ureda”.
„Imam dipomu Marketing managementa i digitalnog marketinga a sada završavam Internacionalnu prodaju i Management Računovodstva. ARIOS sam izabrao kao mjesto prakse zato jer na zadnjem semestru sam se opredijelio na Management računovodstva i mislim da mogu dobiti veći uvid u razne poslovne procese i zadatke računovodstva, rada u organizaciji ARIOS-a , način vođenja knjigovodstva te razne prepreke u poslovanju tvrtke. Nakon prakse u ARIOS-u, nastavljam školovanje i u Nizozemskoj na jednu godinu i nadam se da će mi ovo iskustvo u ARIOS-u pomoći pri budućim izazovima.“
Tijekom prakse student se susreo sa raznim zadacima, od kojih možemo istaknuti: upoznavanje sa Pantheon programom za knjigovodstvo, učio raditi prijave i odjave radnika za tvrtke, izrađivao platne naloge putem Internet bankarstva, pomagao pri izradi izračuna iznosa povrata dijela plaćene trošarine za dizelsko gorivo u komercijalnom prijevozu robe i putnika, obavljao dostavu dokumenata, slanje obavijesti korisnicima, pomagao u izradi zapisnika sa sjednica udruga, itd.

NOVOSTI