Skup poduzetnika

27.10.2015., Osijek

Hrvatska udruga poslodavaca organizirala je Skup poduzetnika Slavonije i Baranje koji se održao u utorak 27. listopada 2015. godine u Hotelu Osijek.

Tema rasprave bila je položaj gospodarstvenika u lokalnoj zajednici, kao i preporuke za stvaranje boljeg i poticajnijeg poslovnog okruženja.

Između 250 različitih poduzetnika bili su i predstavnici Agencije ARIOS, dopredsjednica Skupštine HUP-a Slavonije i Baranje, članica Izvršnog odbora te vlasnica Agencije ARIOS- Marija Kušić te polaznici stručnog osposobljavanja Ivica Šimunov, Zoran Alošinac i Kristina Mucić.

Poslodavci svih pet slavonskih županija razgovarali su o položaju gospodarstvenika u lokalnoj zajednici te definirali preporuke budućoj Vladi RH, odnosno svim strankama koje se na predstojećim izborima natječu za mjesto u njoj, za stvaranje boljeg i poticajnijeg poslovnog okruženja kao preduvjeta za izlazak iz krize. Panel diskusija i razgovor s poduzetnicima nastavljen je u smjeru Poduzetničke klime u Slavoniji i Baranji – uvjetima, preprekama i prilikama za uspješno poslovanje.

NOVOSTI