Prilika za start-up tvrtke: Zagreb Connect, 12. i 13 11. 2014, Zagrebački velesajam

Dragi startup-ovci, poduzetnici i oni koji ćete to tek postati,

Grad Zagreb, u suradnji s Veleposlanstvom Izraela, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) te Zagrebačkim velesajmom, organizira start–up konferenciju Zagreb Connect, koja će se održati 12. i 13. studenoga 2014. godine, na Zagrebačkom velesajmu – Kongresna dvorana.

Prvi dan konferencije imat će natjecateljski karakter u kojem će se start-up tvrtke predstaviti investitorima te dobiti priliku osvojiti nagradu.

PROGRAM

Srijeda, 12. studenog: Bootcamp

Samo za start-up tvrtke

Dvadeset odabranih poduzeća i projekata će proći strogu selekciju kako bi se osiguralo da se potpuno spremni predstave potencijalnim investitorima / poslovnim partnerima. Poduzeća će biti odabrana iz različitih sektora na temelju sljedećih kriterija:

– poslovni potencijal
– iskustvo i stručnost tima
– opći dojam i utjecaj tehnologije
– konkurentska prednost
– kvaliteta profila poduzeća

Tvrtke će od poznatih i profesionalnih mentora iz Hrvatske i inozemstva imati priliku naučiti kako predstaviti sebe i svoje projekte potencijalnim investitorima i poslovnim anđelima.

Nagradni fond:

1. nagrada: 50.000,00 kn
2. nagrada: 30.000,00 kn
3. nagrada: 20.000,00 kn

Nagrada Grada Zagreba: 25 000kn + 1 godina besplatnog predinkubacijskog/inkubacijskog programa u Tehnološkom Parku Zagreb.

Više informacija: http://zagrebconnect.zagreb.hr/

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite: zagrebconnect@zagreb.hr

Rok za prijavu: 19. listopada, 2014!

NOVOSTI