POZIV ZA PODUZETNIKE – natječaj za sudjelovanje u programu TECH BOOST – rok do 2.3.

Poštovani članovi Hrvatske udruge poslodavaca,

obavještavamo vas o otvaranju natječaja za pred-akceleracijski program Tech Boost, a koji provodi ured WBAF Hrvatska kao jedan od partnera.

Ovaj predakceleracijski program traje 8 tjedana i obuhvaća online edukacije o razvoju poslovanja, investicijama, prodaji, uspješnom pitchingu i raznim drugim poduzetničkim temama važnim za održivi razvoj i rast, zatim online i onsite mentorstvo te završava intenzivnim jednotjednim kampom u dvorcu Bračak kraj Zaboka.

Program će poduzetnicima omogućiti razvoj inovativnih poduzetničkih ideja, pripremu za skaliranje i za susret s investitorima rizičnog kapitala. Svi sudionici programa automatski ulaze u polufinale međunarodne konferencije PODIM za poduzetnike početnike u svibnju u Mariboru te se mogu uključiti u Entrepreneurship Tournament u listopadu u Sarajevu koji organizira Finance in Motion fond kao nositelj ovog programa.

Natječaj se otvara 2.2. Rok za podnošenje prijava je do 2.3.2020.

Poziv na sudjelovanje sa svim informacijama vezanim uz natječaj šaljemo vam u privitku u kojem se nalazi i poveznica za slanje prijava. Također vam šaljemo i letak programa na hrvatskom i dodatne opće informacije o programu na engleskom jeziku.

Program Tech Boost počet će s izvođenjem sredinom ožujka te će sudionici odabrani u natječaju biti izravno obaviješteni o datumu početka kao i o datumima boot campa kojim program završava sredinom svibnja.

hrv_tech_boost_flyer
Poziv na natječaj za Tech Boost program
tech_boost_program

NOVOSTI