Obavijest o odgodi prijama stranaka (Virus COVID – 19) – Arios d.o.o.

Poštovani korisnici naših usluga,

vodeći računa o zdravlju svih nas i poštujući smjernice Svjetske zdravstvene organizacije, objave Zavoda za javno zdravstvo Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite s ciljem suzbijanja širenja zaraze koronavirusom obavještavamo Vas kako će Arios d.o.o. i dalje raditi u redovnom radnom vremenu od 07:00 do 15:00 sati, no bez primanja stranaka prema sljedećim uvjetima:
 Dostava dokumentacije obavlja se na način da svom knjigovođi sve potrebne dokumente skenirate te skenirano pošaljete na mail
 Ukoliko niste u mogućnosti skenirati potrebne dokumente iste možete uslikati mobitelom te poslati na mail/viber/whatsapp
 Ukoliko niste u mogućnosti skenirati ili uslikati potrebne dokumente iste možete ostaviti u kutiji koja se nalazi vani ispred ureda, na način da dokumente stavite u vrećicu te odložite u kutiju. U tom slučaju Vaši dokumenti će biti obrađeni nakon 24h.
 Poslovno savjetovanje će se obavljati telefonskim putem na broj: 031/662-101 ili na broj: 098/208-888.
Budući se virus COVID-19 zadržava 24 sata savjetujemo Vam da od Vaših dobavljača zatražite ulazne račune na mail i samo ga proslijedite na mail svom knjigovođi.
O svim daljnjim promjenama biti ćete na vrijeme obavješteni!

S poštovanjem,

Za ARIOS d.o.o.
Marija Kušić, prokurist

NOVOSTI