Nepovratna sredstva za nabavku IT opreme i izradu prve internetske stranice

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije u okviru programa “STARTCO- realiziraj svoju poslovnu ideju” donesena od strane Vlade Republike Hrvatske objavljen u Narodnim novinama broj 97/2015, kojim se odobravaju nepovratna sredstva za nabavku IT opreme i izradu prve internetske stranice poduzetnicima početnicima ili poduzetnicima koji postoje 24 mjeseca.

Iznos sredstava je 8000,00 kuna, i to u obliku vaučera 1 u iznosu od 4000,00 kuna koji se može koristiti za nabavku: računala, pisača, fax uređaja, skenera, projektora, kopirnih uređaja, multifunkcionalnih uređaja, računalnih programa i licenci. Te u obliku vaučera 2 u iznosu 4000,00 kuna za izradu prve internetske stranice te prijevod postojeće.

Javni poziv traje do 31. prosinca 2015. godine, odnosno do iskorištenja sredstava.

Naglašavamo da se na javni poziv imaju pravo prijaviti fizičke osobe koje još nisu registrirale djelatnost uz obvezu registracije u određenom roku i obrtnici i tvrtke, izuzev poljoprivrednika.

Više informacija o Javnom pozivu kao i pomoć u prijavi, možete dobiti na kontakt telefone (099/5075419 ili 665-327), mail (kristina@arios.net) ili osobno u sjedištu Agencije ARIOS, I. G. Kovačića 49., Belišće uz prethodu najavu.

JAVNI POZIV STARTCO

NOVOSTI