Natječaj za projekte namijenjene osobama treće životne dobi: SUPERSENIORI

Zaklada Zajednički put iz Zagreba i Zaklada Slagalica iz Osijeka pokreću novi program dodjele financijskih podrški namijenjen udrugama čije su programske aktivnosti usmjerene na podizanje kvalitete života osoba starije životne dobi u lokalnoj zajednici. Natječaj pod nazivom “Superseniori” je namijenjen udrugama sa sjedištem na području Osječko-baranjske, Vukovarsko srijemske županije i Grada Zagreba.

Specifični cilj Natječaja jest unapređenje sposobnosti pružateljima usluga osobama starije životne dobi te jačanje partnerstva i suradnje civilnog društva s ostalim dionicima koji djeluju u području pružanja usluga za osobe starije životne dobi.

Ukupno planirana vrijednost Natječaja je 270.000,00 kuna.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 20.000,00 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 40.000,00 kuna. Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 30 dana od dana objave, a završava 11. veljače 2016. godine.
Info radionica za sve zainteresirane prijavitelje će se održati u Osijeku: 18. siječnja 2016. godine od 10 do 12 sati u prostorijama Gradske četvrti Gornji grad, Trg Lava Mirskog 1.

Sve zainteresirani mogu se javiti u Agenciju ARIOS na mail: kristina@arios.net, 031665-327 ili na broj mobitela 099/5075419 ukoliko imaju bilo kakvo pitanje ili su pak zainteresirani za informativnu radionicu kako bi organizirali prijevoz.

NOVOSTI