Nagrada dr. Dražen Glavaš

 

Poštovani članovi,

pozivamo vas da prijavite vaše najbolje zaposlenike za priznanje i „Nagradu dr. Dražen Glavaš“ za djelatnika godine u sklopu projekta Mali svjetionik. Hrvatska udruga poslodavaca također je prepoznala važnost vrednovanja onih djelatnika koji svojim predanim radom stvaraju dodanu vrijednost organizacijskoj kulturi i konačnoj uspješnosti poduzeća i zato je počasni partner ovog projekta.

Cilj projekta Mali svjetionik je potaknuti drugu perspektivu razmišljanja. Želja organizatora je skrenuti pozornost na sve uključene u djelovanje poduzeća, a posebno dati priznanje osobi koja se ističe poštivanjem načela koja projekt zastupa: poštenje, lojalnost, odgovornost, briga za kolege i iskrenost samo su neke od njih. Ta će osoba primiti nagradu Dr. Dražen Glavaš koja uključuje i 30.000,00 kuna bruto.

Većina nagrada u poslovnom svijetu usmjerena na profitabilnost i ostvarenu ekonomsku vrijednost. Projektom Mali svjetionik želi se skrenuti pozornost na sve djelatnike, bez obzira na njihov staž i branšu, koji se u svakodnevnom poslu posebno trude. Nekada taj trud može proći neopaženo, ali vjerujemo da su one ‘male stvari’ zapravo jako bitne i da svaka priča koja na bilo koji način promiče vrijednosti koje zastupa projekt ‘Mali svjetionik’ zaslužuje priliku biti ispričana. Takve priče onda mogu potaknuti druge da slijede taj primjer! Priče koje tražimo su priče koje opisuju kako su zaposlenici ispoštovali vrijednosti rada i poštenja, lojalnosti, energičnosti, brige za kolege, dodane vrijednosti i sl. Više o kriterijima pročitajte na web stranici i priloženom Pozivu.

SVOG DJELATNIKA/KOLEGICU/KOLEGU MOŽETE NOMINIRATI DO 30.9.2018. GODINE PUTEM WEB STRANICE www.malisvjetionik.hr .

NOVOSTI