LEGALIZACIJA OBJEKATA

Poštovani,

Pozivamo Vas na savjetovanje na temu LEGALIZACIJA OBJEKATA koje će se održati u utorak, 12. veljače 2013. godine s početkom u 17,30 sati u prostorijama Doma kulture u Belišću.

Kratko izlaganje održat će gospodin Dražen Slunjski, dipl.ing., a u savjetovanju i odgovaranju na pitanja sudjelovat će i stručnjaci iz područja prostorno-planske regulative: arhitekti, projektanti, geodeti, pravnici te stručni predstavnici Grada.

Očekujemo Vaš dolazak uz srdačan pozdrav.

Za organizatora: Slavko Marjančević, dipl.ing.

POZIV NA SAVJETOVANJELEGALIZACIJA OBJEKATA

Savjetovanje će se održati u utorak, 12. veljače 2013. godine s početkom u 17:30 sati u prostorijama Doma kulture u Belišću.

Izlagač: Dražen Slunjski, dipl.ing.

U savjetovanju će sudjelovati i stručnjaci iz područja prostorno-planske regulative: arhitekti, projektanti, geodeti, pravnici te stručni predstavnici Grada.

Nakon kratkog izlaganja o temi LEGALIZACIJA OBJEKATA, stručnjaci će odgovoriti na sva vaša pitanja kao što su: Odakle uopće početi? Do kada mogu legalizirati objekt? Što ako ne legaliziram dograđeni objekt ili pomoćne objekte? U koju kategoriju građevine pripada moj objekt? Kolika je cijena legalizacije i što ako ovoga trenutka ne mogu platiti?

NOVOSTI