Javni poziv Ministarstva poduzetništva i obrta za kreditni program namijenjen mikro gospodarskim subjektima

Poduzetnički inkubator POLET d.o.o. Belišće poziva sve zainteresirane poduzetnike da se odazovu na Javni poziv Ministarstva poduzetništva i obrta za kreditni program namijenjen mikro gospodarskim subjektima, postojećima koji posluju do 24 mjeseca i onima u nastajanju koji još nemaju registriran poslovni subjekt, ali planiraju osnovati obrt, samostalnu djelatnost ili trgovačko društvo do zaključenja ugovora o kreditu.

Javni poziv je otvoren danom objave (subota, 3. svibnja 2014.) u dnevnim novinama (Jutarnji list i Večernji list) te na mrežnim stranicama HAMAG INVEST-a i traje do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 1. studenog 2014.

Kredit je namijenjen za ulaganja u osnovna i obrtna sredstva. Najniži iznos kredita je 10.000 kuna, a najviši 120.000 kuna. Kamatna stopa iznosi 0,99%, a rok otplate je do 5 godina, uključujući poček do 6 mjeseci. Kredit se otplaćuje u jednakim kvartalnim ratama.

Sve zainteresirane poduzetnike upućujemo na puni sadržaj Javnog poziva te da se za sve detaljnije informacije mogu obratiti u Poduzetnički inkubator POLET d.o.o. Belišće na telefon 031/400-606 ili osobno u Gradsku upravu grada Belišća (2. kat, soba broj 16) svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

NOVOSTI