Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) OBAVJEŠTAVA!

U sklopu projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2“ (BOND 2) poziva potencijalne poduzetnike, poduzetnike početnike kao i poduzetnike u fazi rasta i razvoja da se prijave za besplatnu uslugu mentorstva u sklopu koje će biti na raspolaganju stručnjaci raznih profila.

Korisnici mogu biti pravne osobe definirane kao mikro i mali poduzetnici sa sjedištem na području Republike Hrvatske ili fizičke osobe s namjerom osnivanja mikro ili malog poduzeća sa sjedištem u Republici Hrvatskoj.

Mentorska mreža sastoji se od mentora savjetnika i mentora za razvoj poslovanja, okupljenih oko jednog područja poslovne stručnosti ili sektora gospodarske djelatnosti.

Pozivaju se potencijalni poduzetnici, poduzetnici početnici kao i poduzetnici u fazi rasta i razvoja da se prijave za uslugu mentorstva putem prijavnog obrasca poduzetničkoj potpornoj instituciji (PPI-ju) na području svoje županije koja sudjeluje u mentorskom procesu kao dio mentorskog tima.

Ova je usluga za poduzetnike besplatna!

Obavijest je objavljena na poveznici: https://hamagbicro.hr/poduzetnici-prijavite-se-za-besplatne-savjete-mreze-mentora-u-okviru-projekta-bond-2/ na kojoj se nalazi i više detalja.

Za sve nejasnoće slobodno nam se obratite.

Vaš Arios!

Marija: 098208888

E – mail: marija@arios.net

 

NOVOSTI