HGK INFO

Interaktivna radionica: Otključaj skriveni potencijal u sebi i drugima!

Županijska komora Osijek u suradnji s tvrtkom Lotusmedia d.o.o. organizira interaktivnu vizualnu radionicu maksimalnog otkrivanja potencijala u izazovnim situacijama u poslu i u životu koja će se održati u utorak, 3. ožujka, od 12 do 15:30 sati u HGK – Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13. Kroz trosatnu Points of You (PoY) radionicu s kreativnim coaching alatima za podršku procesima osobnog i organizacijskog razvoja otkrivamo što nam krade energiju i s kojim potencijalima u sebi ćemo ostvariti kvalitetnije odnose i bolje rezultate u poslu i u životu. Rok za prijavu na radionicu je 28. veljače.

Više…

Sastanak Strukovne grupacije autoškola ŽK Osijek

Na sastanku Strukovne grupacije autoškola ŽK Osijek koji će se održati u petak, 6. ožujka u 13 sati govoriti će se o aktualnoj problematici, a naglasak je na horizontalnoj i vertikalnoj signalizaciji u gradu Osijeku, kritičnim točkama, kao i učestalim nadzorima autoškola. Na sastanku će uz predstavnike autoškola sudjelovati i predstavnici grada Osijeka nadležni za ovu problematiku, predstavnici Hrvatskih cesta te MUP-a Osječko-baranjske županije.

Više…

ŽK Osijek organizira nastup hrvatskih tvrtki na 27. Osječkom proljetnom sajmu

ŽK Osijek organizira izlaganje hrvatskih tvrtki na 27. Osječkom proljetnom sajmu od 6. do 8. ožujka, na sajamskom prostoru Pampas, u Osijeku. Ove godine će na zajedničkom prostoru od 240 četvornih metara nastupiti 40 članica komore.  Na sajmu će se izlagati proizvedeni sjemenski i sadni materijal, proizvodi ratarstva, povrtlarstva, ekološke poljoprivrede, hortikulture, voćarstva, šumarstva, strojevi i oprema za poljoprivredu i šumarstvo, stočarstvo, pčelarstvo, kemija u poljoprivredi, prehrambeni proizvodi i ostalo.

Više…

Edukacije o osnovama poduzetništva za one koji žele pokrenuti vlastiti posao

Edukacija o osnovama poduzetništva u sklopu projekta Partner Net 2 održat će se 12. ožujka, u 10 sati u Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13. Namijenjena je osobama koje planiraju pokrenuti vlastiti posao, posebno osobama koje korištenjem potpore za samozapošljavanje rješavaju pitanje svojega radnog statusa. Edukacija je za sve zainteresirane osobe besplatna, a rok za prijavu je 11. ožujka.

Više…

NOVOSTI