HGK INFO / 3.6.2020.

WEBINAR: COVID-19 i krizni management – Kako opstati i što očekivati?

Hrvatska gospodarska komora i Europska poduzetnička mreža Hrvatske s velikim vas zadovoljstvom pozivaju na besplatan webinar COVID-19 i krizni management: Kako opstati i što očekivati? koji će se održati u srijedu, 10. lipnja, u 9.30 putem aplikacije MS Teams.

Webinar je namijenjen liderima tvrtki na kojem će dobiti uvid u pregled trenutne situacije, strategije oporavka, kako se nositi sa psihološkom stranom krize te vjetar u leđa za nastavak poslovanja.

Više…

ŽK Pula

Radionica Povećanje energetske učinkovitosti u proizvodnim pogonima

Radionica će se održati 9. lipnja, s ciljem predstavljanja natječaja za povećanje energetske učinkovitosti i korištenje OIE u proizvodnim industrijama koji je trenutno u fazi e-savjetovanja. Ujedno će se predstaviti program HBOR-a ELENA, koji je namijenjen za financiranje usluga izrade projektne dokumentacije i za savjetodavne usluge za projekte ulaganja u energetsku učinkovitost, OIE i javnu rasvjetu. Radionica je namijenjena proizvodnim tvrtkama neovisni o veličini.

Više… 

Sastanak Strukovne grupe putničkih agencija ŽK Pula

Sastanak Strukovne grupe putničkih agencija ŽK Pula održat će 10. lipnja u 12 sati. Uz verifikaciju zapisnika s prethodne sjednice, glavna tema sastanka je poslovanje putničkih agencija u posebnim okolnostima uvjetovanih epidemijom COVID-19.

Više…

Besplatni tečajevi stranih jezika u sklopu projekta REI II

U sklopu projekta REI II (Raising Employment in Istria) započinju besplatni specijalizirani tečajevi stranih jezika za engleski, njemački i talijanski jezik. Riječ je o tečajevima – radionicama koje su namijenjene osobama koje se namjeravaju zaposliti u sektoru turizma i ugostiteljstva (ponajprije kao konobari i sobarice). Tečajevi su namijenjeni nezaposlenim osobama: do 29 godina starosti, ženama svih dobi i osobama s invaliditetom.

Više…

NOVOSTI