DRUGI SUSTRET ZNANOSTI I GOSPODARSTVA: “IZAZOVI TRŽIŠTA RADA SLAVONIJE I BARANJE I POLOŽAJ NOVIH GENERACIJA STUDENATA”

Hrvatska udruga poslodavaca, u suradni s Ekonomski fakultetom u Osijeku, organizirala je Drugi susret znanosti i gospodarstva na temu: “Izazovi tržišta rada Slavonije i Baranje i položaj novih generacija studenata.”

Susret je potaknut nastojanjima za još čvršćim povezivanjem akademske i poslovne zajednice, a održan je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u petak, 04.12.2015. godine.

Između 30-ak sudionika tribini su prisustvali predstavnici Agencije ARIOS, vlasnica Marija Kušić i polaznici stručnog osposobljavanja Zoran Alošinac i Kristina Mucić.
Tribini su prisustvovali su i biviši studenti Ekonomskog fakulteta, studenti Ekonomskog fakulteta, profesori, Ivan Sarić, dipl. Iur i poslodavci koji su se osvrnili na tržište rada.

Jedna od govornika tribine bila je i Marija Kušić, vlasnica Agencije ARIOS.
Agencija ARIOS niz godina sudjeluje u obučavanju novih generacija pa je tako i ove godine na stručnoj praksi sudjelovalo 4 polaznika. Polaznici su se upoznali s organizacijom Agencije ARIOS te osnovama knjigovodstva te na taj način polaznike prakse barem malo približila tržištu rada.

NOVOSTI