Besplatno savjetovanje: Poduzetnički impuls 2013 i HBOR programi kreditiranja

Poštovani članovi HUP-a, s ciljem poticanja razvoja poduzetništva, te što bolje informiranosti poslodavaca, HUP Reg. ured Osijek organizira za Vas korisne prezentacije o natječajima bespovratnih sredstava u okviru programa „Poduzetnički impuls 2013“ Ministarstva poduzetništva i obrta, koji je započeo 9. veljače ove godine, objavom natječaja iz prvog ciklusa, kao i o programima kreditiranja Hrvatske banke za obnovu i razvitak, koje će se održati u utorak 26. veljače 2013. godine s početkom u 10 sati, u prostorijama HUP Regionalnog ureda Osijek, Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek:

Program „Poduzetnički impuls 2013“- natječaji iz prvog ciklusa HBOR – programi kreditiranja

Poduzetnički impuls 2013 – natječaji iz prvog ciklusa uključuju slijedeće mjere:

Mjera A – Razvoj mikropoduzetništva i obrta (mikropoduzetništvo i obrt, poduzetništvo kreativnih industrija, mladi i početnici u poduzetništvu, zadružno poduzetništvo, i jačanje poslovne konkurentnosti klastera).

Mjera B – Jačanje poslovne konkurentnosti poduzetnika i obrtnika.

Na prezentaciji će biti prezentirani i programi iz narednih ciklusa u okviru Poduzetničkog impulsa 2013. koji će uskoro biti objavljeni.

HBOR programi kreditiranja – predstavljanje aktivnosti HBOR-a, posebno kreditnih, s podacima o broju i vrijednosti odobrenih kredita kao i detaljno predstavljanje kreditnih programa HBOR-a, s naglaskom na nove programe koji se primjenjuju od ove godine, namijenjenih malom i srednjem poduzetništvu, uključujući financiranje projekata nakon prihvaćanja na natječajima za EU sredstva, izvoznicima, odnosno općenito gospodarstvu.

Prezentatori: Darija Krstić, Centar za poduzetništvo Osijek Nina Marković, Centar za poduzetništvo Osijek Boris Čagalj, HBOR Područni ured za Slavoniju i Baranju

Sudjelovanje ie besplatno za članove HUP-a. a prijave su otvorene do ponedjeljka 25. veljače 2013. godine do 12 sati. Molimo Vas da ispunjenu prijavnicu pošaljete faxom na broj 031/251-013 ili e-mailom na hup-osijek@hup.hr. Za dodatne informacije obratite se na tel: 031/251-012.

Poduzetnicki impuls i HBOR – 26.02.2013. – prijavnica

NOVOSTI