ARIOS SUDJELOVAO NA 10. VALPOVAČKOM SAJAMU OBRTNIŠTVA I MALOG PODUZETNIŠTVA

Valpovački poduzetnički centar d.o.o. u suradnji s Gradom Valpovom, Turističkom zajednicom grada Valpova i Udruženjem obrtnika Valpovo organizirao je tradicionalni 10. Valpovački sajam obrtništva i malog poduzetništva, na Trgu kralja Tomislava u Valpovu. Svečano otvorenje započelo je s pozdravnim govorom direktorice Valpovačkog poduzetničkog centra Ivanom Bagarić te se nastvilo s govorima valpovačkog gradonačelnik Leona Žulja, zamjenika osječko-baranjskog župana Dragana Vulina te predsjednika Županijske obrtničke komore Darka Kneževića.

Cilj je bio i ove godine putem sajama prezentirati ponudu obrtništva, malog poduzetništva, poljoprivrede i agroturizma, te privući što veći broj izlagača kao i posjetitelja na područje grada Valpova i cijele Valpovštine, a i šire.

Sajam je okupio 53 proizvođača i pružatelja usluga: od OPG-a, obrtnika, malih, srednjih i velikih poduzetnika, udruga, banaka, osnovnih i srednjih škola i drugih na jednom mjestu.

ARIOS je zajedno sa svojim predstavnicima Kristinom Mucić, mag.iur te polaznikom stručnog osposobljavanja Vladimirom Bibićem sudjelovao na već tradicionalnom sajmu gdje su se svi zainteresirani mogli upoznati s ARIOS-om te dobiti informacije bitne za buduće poduzetnike te poduzetnike koje žele kvalitetnu i stručnu uslugu vođenja knjigovodstva kao i sve popratne poslove vezane za poslovanje.

Ovaj sajam je nastavak aktivnosti poticanja obrtništva i malog poduzetništva na području Valpovštine, te je postao tradicionalan i prepoznatljiv događaj.

NOVOSTI