Agencija Arios

Dobrodošli na web stranice Agencije ARIOS!

Ovim putem bismo Vas željeli informirati o našem obrtu i uslugama koje nudimo već dugi niz godina, u nadi da ćete i Vi postati naš zadovoljan klijent.

Agencija ARIOS pruža usluge računovodstva, informatike, organizacije i savjetovanja, i to obrtima, pravnim osobama, poljoprivrednicima, udomiteljstvima, profesionalnim sportašima i ostalim klijentima koji imaju obavezu voditi poslovne knjige.

O kvaliteti usluga najbolje govori broj naših zadovoljnih klijenata, koji se iz dana u dan povećava. Trenutno imamo nešto više od 250 klijenata, a Agencija zapošljava 20 djelatnika. Osim znanja i iskustva koje imamo, naša prednost je što pratimo najnovije trendove poslovanja i koristimo najmoderniju opremu. Nudimo širok spektar usluga koje možete pogledati u podizborniku USLUGE. A ako Vas zanimaju cijene usluga, otvorite podizbornik CJENIK, gdje možete isti i preuzeti u .xls formatu.

NOVO!!!

– Knjigovodstvo za obiteljske domove za starije i nemoćne osobe
– Izrada i savjetovanje u izradi projekata i zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava iz EU fondova i hrvatskih ministarstava

NOVOSTI