AGENCIJA ARIOS PODRŽAVA HUMANITRANU AKCIJU ZA POPLAVLJENA PODRUČJA

Poštovani klijenti,
sukladno Vašim mogućnostima – pomozite!!!

Na čelu s Gradom Belišćem, brojne su se gradske institucije, ustanove, udruge, pravne i fizičke osobe uključile u akciju prikupljanja pomoći za stradalnike na poplavljenim područjima. Tim povodom Stožer za zaštitu i spašavanje grada Belišća, na čelu sa zapovjednikom gradonačelnikom Dinkom Burićem poziva građane Belišća i prigradskih naselja da se uključe u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za stradale u nezapamćenim poplavama koje su pogodile našu zemlju, a osobito područja Slavonije i Baranje.
Novčane uplate možete izvršiti na žiro-račun Hrvatskog Caritasa IBAN HR05 23400091 1000 80340, poziv na broj 175 ili pozivom na donacijski telefon 060 9011 (6,25 kn po pozivu, PDV uključen).
Pomoć u higijenskim potrepštinama, odjeći i obući, dekama, pitkoj vodi u bocama i hrani koja nije lako kvarljiva, možete donijeti svakog radnog dana od 8 do 16 sati u prostorije bivše Gradske uprave na adresi Vijenac S. H. Gutmanna 1 u Belišću.
Detaljnije informacije možete dobiti u uredu načelnice Stožera za zaštitu i spašavanje grada Belišća zamjenice gradonačelnika Ljerke Vučković na telefon 400-636 ili u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti grada Belišća na tel. 400-630 kod pročelnice Antonije Andrašek Barić.
Važno upozorenje svima koji šalju i prikupljaju pomoć ugroženim područjima širi se medijima. Naime, na svaku ambalažu hrane koju šaljete u sklopu raznih humanitarnih akcija, obavezno vodootpornim markerom napišite slovo H; ono je znak za humanitarno.
Tim činom možete spriječiti preprodaju i vraćanje robe na police trgovina.

NOVOSTI