Agencija Arios na savjetovanju o novoj aplikaciji ePorezne

u-osijeku-odrzano-savjetovanje-o-novoj-aplikaciji-eporezne-635460473710382578_720_540OSIJEK U četvrtak 11. rujna u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u Osijeku održano je savjetovanje pod nazivom „Specifikacije nepovezanih uplata“. Savjetovanje je održano u okviru PUMA programa kojeg već više od deset godina provodi HUP Regionalni ured Osijek.

Polaznici ovog savjetovanja imali su priliku upoznati se sa novom korisnom aplikacijom SNU, koja će uskoro biti dostupna u sustavu ePorezne a koja omogućuje razne preglede, te kreiranje i slanje zahtjeva za povezivanje nepovezanih uplata. Aplikacija obuhvaća sljedeće:
– pregled nepovezanih uplata
– pregled nepovezanih obrazaca i povezanih obrazaca sa nepodmirenim zaduženjima po općinama
– pregled povezanih obrazaca
– pregled obrazaca SNU
– unos i ažuriranje zahtjeva
– arhivu riješenih nepovezanih uplata.

IMG_0139

Savjetovanje su održali stručnjaci Središnjeg ureda Porezne uprave: Štefica Crvenković iz Službe za porezne evidencije, Gordana Marić iz Službe za poreznu statistiku i izvješćivanje, i Dražen Opalić iz Službe za porez na dobit, dohodak i doprinose.
Savjetovanje je obilježio velik odaziv zainteresiranih, a među sudionicima su bile i djelatnice „Agencije Arios“, referentica za pravne osobe Davorka Đurković i referentica za obrte Jelena Tomaš.

NOVOSTI