POZIV NA RADIONICU – SEKTOR POLJOPRIVREDA

Poštovani, nakon održanih početnih sastanaka po mikroregijama na kojima se govorilo o glavnim ciljevima izrade Lokalne razvojne strategije, došli smo i do mogućih smjerova razvoja LAG-područja. S tim u svezi održat ćemo posebne radionice na kojima ćemo za moguće sektore izraditi SWOT analizu te odrediti prioritete i mjere za Lokalnu razvojnu strategiju LAG-a Karašica.

Predloženi sektori su sljedeći: poljoprivreda i gospodarstvo, turizam te malo i srednje poduzetništvo (obrtništvo) dok će u svim sektorima biti obuhvaćene i inovacije, obnovljivi izvori energije te općenito okoliš kao kategorije koje su imanentne cjelokupnom održivom razvoju. Radionica za sektor: POLJOPRIVREDA, održati će se u ponedjeljak 12. studenog 2012. godine s početkom u 10:00 sati u Centru kulture Tomislav, Trg Kralja Tomislava 2, Valpovo. Radionica se održava za cijelo područje LAG-a!

Zbog važnosti radionice molimo Vas da se odazovete našem pozivu, ne samo dionici koji se bave poljoprivredom, već svi koji smatraju da im je ova tema zanimljiva, a kako bi zaključci radionice bili što reprezentativniji te doveli do definiranja prioriteta i mjera koje će biti korisne cjelokupnom području LAG-a.

Radi lakše koordinacije, molimo da svoju prijavu za sudjelovanje pošaljete na: mail: poduzetnicki.centar.belisce@os.t-com.hr ili na tel: 400-606 – Ina Dadić,

NOVOSTI