Dobra praksa poslodavaca – web stranica garancija za mlade

Ministarstvo rada i mirovinskog sustava 18.11. započinje kampanju promocije garancije za mlade, te će s istim danom biti predstavljena web stranica www.gzm.hr ( još nije aktivna) .

Stranica bi trebala biti mjesto spajanja svih informacija vezanih za zapošljavanje i educiranje mladih, dakle primarno je njima namijenjena ali isto tako i poslodavcima i školama.

Dva su dijela u koje se možete uključiti:

1. Na web stranici žele imati dio na kojem će se promovirati dobra praksa poslodavaca vezana za pripravnike, usavršavanje, volontiranje, zapošljavanje, edukaciju… za taj dio, ukoliko želite možete mi dostaviti otprilike tri rečenice o vašoj praksi i link na vašu stranicu ili dokument gdje piše nešto detaljnije o samoj vašoj inicijativi. To bih trebala do petka 7.11.2014. Kako znam da vas je dosta u tom dijelu aktivno bilo bi mi drago da sudjelujete i da pokažemo da imamo dobre prakse u HR.

2. Na stranici sa vijestima objavljivali bi informacije o kompanijama koje traže pripravnike, ili nude učeničke ili studentske poslove, usavršavanje bez zasnivanja radnog odnosa i sl., na način da daju informaciju o kompaniji koja traži, te link ili na web stranicu od kompanije ( ako je oglas objavljen na webu kompanije) ili uputu na mjesto gdje je oglas objavljen. Ovaj dio nije hitan.

Ukoliko se želite uključiti ili imate neke ideje /razmišljanja slobodno mi pišite! Za početak ću ja proslijediti informacije i tekstove MRMS-u, a kada se cijela platforma digne moći ćete i direktno komunicirati.

NOVOSTI