Biznis baza – medunarodni sajam poduzetnistva, 29.11.-1.12.2012- Beograd

Poštovani članovi Hrvatske udruge poslodavaca, dobili smo poziv od Privredne komore Beograda, koja organizira Jedanaesti međunarodni sajam poduzetništva za mala i srednja poduzeća Biznis Baza, a održava se od 29. studenog do 1. prosinca 2012. godine na Beogradskom sajmu.

Misija ovog sajma je promocija poduzetništva i inovacija u svim sektorima. Uz poduzetnike iz Srbije i regije iz svih djelatnosti, na Biznis bazi se predstavljaju i gospodarske komore, regionalni centri, agencije, udruge poduzetnika, državne institucije, predstavnici lokalne samouprave i znanstveno-istraživački centri.

To je ujedno i prilika za uspostavljanje kontakata i započinjanje suradnje poduzetnika iz regije. Zato je drugi dan Sajma, 30. Studeni 2012. godine, posvećen promociji regionalne i međunarodne suradnje. Stoga i pozivaju poduzeća iz Hrvatske da predstave svoje proizvode i usluge.

U okviru Biznis baze biti će održani i Međunarodni poslovni susreti pa vas pozivamo da sudjelujete u ovoj aktivnosti i iskoristite priliku da na jednom mjestu razmijenite iskustva, uspostavite nove i ojačate postojeće kontakte koji mogu postati dobra osnova za buduću poslovnu suradnju.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, možete se prijaviti do ponedjeljka, 26. studenoga 2012. godine (informacije su u privitku ove poruke).

Za dodatne informacije možete kontaktirati Centar za ekonomske odnose s inostranstvom Privredne komore Beograda, tel: +381112642-088. Važno je naglasiti da je sudjelovanje na multilateralnim susretima poduzetnika iz regije bez kotizacije.

Za daljnje informacije i pitanja, molimo vas da se obratite na:

Iva Mihailovic

Privredna komora Beograda
Centar za ekonomske odnose s inostranstvom
Belgrade Chamber of Commerce
Centre for International Economic Relations
+381 11 2642 088
+381 64 8760 160
www.kombeg.org.rs
iva@kombeg.org.rs

S poštovanjem, Štefica Frančina

BB2012 B2B poziv – latinica

NOVOSTI