AGENCIJA ARIOS NA 2. PANTHEON KONFERENCIJI U ZAGREBU

Datalab Tehnologije d.o.o. zajedno s generalnim partnerom T-com-om, održali su “2. PANTEHON konferenciju“ u Zagrebu, Hotelu Antunović.

Na konferenciji u Zagrebu sudjelovali su i predstavnici Agencije ARIOS, referentica za obrte- Jelena Tomaš, referentica za udruge- Višnja Mihaljević i polaznica stručnog osposobljavanja Kristina Mucić, i obrt ASSISTO, vlasnik Danko Butorac, koji pruža tehničku podršku Agenciji ARIOS za računovodstveni program PANTHEON.

U cilju revolucionarnih promjena, mobilnosti i učinkovitosti održana je osmosatna konferencija gdje su sudionici kroz niz predavanja i radionica upoznati s novim i poboljšanim mogućnostima PANTEHON-a. Na konferenciji edukativnog karaktera, predstavljena je najnaprednija usluga e-računovodstva, PANTHEON u oblaku i novi PANTHEON, PANTHEON X.

Novi PANTHEON X sadrži novosti u modulima Narudžbe, Robe i PDV-a, novosti u modulu Novac, novosti u modulima Kadrovi, Plaće i Putni nalozi te novosti u PANTHEONU Farming.

Održane su i prigodne radionice o e-računu, financiranju iz europskih fondova, softwerskoj podršci upravljanja kvalitetom, dodatnim rješenjima za posebne vrste djelatnosti, programskim alatima za modernu i profitabilnu auto-kuću i PA mobilno skladište.

Agencija ARIOS oduvijek nastoji svojim korisnicima pružiti najmoderniju uslugu te omogućiti konkurentnost na Hrvatskom tržištu i tržištu EU. Ova konferencija omogućuje da svojim korisnicima predstavimo novosti te ih uvedemo u modernizaciju koja nas sve očekuje.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

NOVOSTI